UNIOHJAAJIEN JATKOKOULUTUSPÄIVÄ 29.3. Suomenlinnassa

UNIOHJAAJIEN JATKOKOULUTUSPÄIVÄ  Uniohjaajille ja Luova Uniohjaaja -koulutuksen ensimmäisen moduulin suorittaneille järjestetään Suomenlinnassa perjantaina 29.3. klo 10-18!

Tämän jatkokoulutuspäivän aiheena on aktiivinen unennäkö ja dialogi unitietoisuuden kanssa. Päivän tavoitteena on pitää suhdetta omiin uniin elävänä ja sen vuoksi tarjota kokemuksellisia mahdollisuuksia omien unien kanssa työskentelyyn. Päivän ohjelma painottuu työskentelyyn luovin ja intuitiivisin menetelmin.

Päivän hinta on 130€ (sis. alv). Tarjoamme aamu- ja iltapäiväkahvit ja -teet. Lounas on omakustanteinen jossakin Suomenlinnan lounaspaikoista oman valinnan mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset joko Annelle (anne.lindholm-karki@kolumbus.fi) tai allekirjoittaneelle  22.2.19 mennessä. Huomioithan varhaisen ilmoittautumispäivän, se seuraa Suomenlinnan kokoustilojen varausvahvistusaikataulua!

Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet jatkokoulutuspäivän maksusta. Jos koulutukseen jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.