TAIDEPERUSTAINEN TYÖNOHJAUS -ryhmä Helsingin aikuisopistolla 4.3. alkaen

Taideperustainen työnohjaus keväällä 2019

Ohjaan taideperustaisen työnohjausryhmän Helsingin aikuisopistolla. Se kokoontuu viitenä maanantai-iltana klo 17-19.15 ajalla 4.3.2019 – 29.4.2019 (15 oppituntia).

Tähän taideperustaisen työnohjauksen ryhmään voit tulla pysähtymään ja rauhoittumaan, hellittämään arkirutiineista ja tutkimaan työhösi liittyviä kysymyksiä etäämmältä taiteen keinoin. Parhaimmillaan taidetyöskentely voi auttaa meitä katsomaan asioita uusista näkökulmista ja sen myötä toimimaan uusilla tavoilla. Taideperustaisen työnohjauksen tavoitteena on tukea työssä jaksamista, vahvistaa voimavaroja ja palautumista sekä edistää uudistumista.

Käytämme monipuolisia taiteen menetelmiä: kirjoittamista, kuvan tekemistä, symbolityöskentelyä, liikettä, mielikuvia. Mitään ei kuitenkaan tarvitse osata, taidetöitä ei arvioida tai arvostella eikä tavoitteena ole taiteellinen harjaantuneisuus. Kun antaa taidetyöskentelylle mahdollisuuden, se voi nostaa esiin toistuvia toimintamallejamme, asenteitamme ja uskomuksiamme. Niitä tarkastelemalla saamme mahdollisuuden ymmärtää paremmin tarpeitamme ja käyttäytymistämme ja näin hankkia voimavaroja työssä jaksamiseen.

Taide toimii porttina sisäänpäin ja ikkunana uusiin näkymiin. Ryhmä sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan työhönsä liittyviä kysymyksiä taiteen keinoin. Aikuisopiston veloitus 90€. Materiaalimaksu 10€ maksetaan allekirjoittaneelle. Tämän kurssin voi maksaa myös kulttuuriedulla.

Tule rohkeasti mukaan!

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://www.opistopalvelut.fi/helsinginaikuisopisto/course.php?t=16736&l=fi