KEVÄÄN VIIMEINEN ARKKITYYPPITYÖPAJA 7.6. – Sisäisen tietäjän kohtaaminen

Elämä kutsuu meitä matkalle kohti olemassaolon autenttisuutta. Arkkityyppiset voimat, kuten unetkin, ohjaavat elämänkulkua sielumme syvyyksistä. Ne puhuvat tarinallisella kielellä. Arkkityypit kuvaavat vaistonvaraisia, kollektiivisia voimia. Ne ovat kaikille yhteisiä, ja samalla suhteemme niihin on ainutkertaisen yksilöllinen. Ne ovat meille kaikille tuttuja myyteistä, saduista, uskonnosta ja taiteesta. Kaikkialla ja kaikkina aikoina ovat ihmiselämässä toistuneet samantyyppiset kollektiiviset mallit, vaistonvaraiset tiedostumattomassa asuvat voimat, jotka aktivoituessaan avaavat näkymiä elämän mahdollisuuksiin ja kutsuvat esiin toteutumatonta meissä. Kasvussa kohti aitoa itseä ne tarjoavat meille peilin, joka näyttää sellaista, mitä silmät eivät arkitodellisuudessa näe.

Näissä arkkityyppityöpajoissa johdatamme aiheeseen lyhyin teoria-alustuksin, joiden jälkeen siirrymme työskentelemään arkkityyppien kanssa luovin ja kokemuksellisin menetelmin. Arkkityyppityöskentely on syvällistä ja voimallista sisimpään sukeltamista, omien piiloon jääneiden puolien kohtaamista. Työpajoja ohjaavat Luovat Uniohjaajat ® tietokirjailija ja psykoterapeutti Anne Lindholm-Kärki sekä ryhmätaideterapeutti ja kirjallisuusterapiaohjaaja Kirsi Virkkunen.

 

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – KOHTAA SISÄISEN TIETÄJÄN ARKKITYYPPISI 7.6. klo 17-20

Meissä kaikissa asuu viisas tietäjä; Hän, joka tietää. Yhteys tähän arkkityyppiin on yhteyttä uniin, intuitioon ja noeettiseen tietoon sekä vaistoihin ja aisteihin. Saamme yhteyden sisäiseen tietäjäämme hetkissä, joissa lävistämme tietoisuudellamme mielen pintakuohut, sukellamme syvemmälle, emmekä enää ole itsekeskeisten tarinoidemme ja tunteidemme kaappaamia. Yhteys sisäiseen tietäjään on peruskallio maailman myrskyissä ja intuitiivinen kompassi suuntaa näyttämässä.

Hän, joka tietää on meihin koodattu mahdollisuus yhteydestä syvempään tietoisuuden tasoon.

Työskentelemme Sisäisen tietäjän arkkityypin kanssa tiistaina 7.6. klo 17-20 käyttäen Zoom-verkkotyökalua. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 30.5. joko Annelle: anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai Kirsille: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi. Työpajan hinta on 40€ + alv 24% (= 49,60€).

 

KEVÄÄN AIEMMAT ARKKITYYPPITYÖPAJAT:

TUMMAN VARJON KUTSU 15.3. klo 17-20

KIRKKAAN VARJON KUTSU 12.4. klo 17-20

ERAKON ARKKITYYPIN ASKELISSA HILJAISUUTEEN 10.5. klo 17-20