KADONNUTTA ELÄMÄNVOIMAA ETSIMÄSSÄ, pitkä taideterapeuttinen ryhmä aikuisille 10.9.-26.11. Helsingissä

Huolettaako väsymys? Onko suunta hukassa?

Kurittaako kiire voimavarojasi, tuntuuko elämä loputtomalta yksin puurtamiselta? Olisiko aika pysähtyä ja hengittää – antaa itselle omaa aikaa ja tilaa? Kun voimat ovat vähissä, taiteella on kyky ottaa vastaan ja kannatella. Se auttaa katsomaan uusista näkökulmista, yllättää ja oivalluttaa.

Taiteella on voima palauttaa, elävöittää ja uudistaa.

Tämä taideterapeuttinen ryhmä aikuisille kokoontuu Hakaniemen Luovassa Kulmassa tiistaisin 10.9.-26.11.2019 klo 17.30-20, yhteensä 12 kertaa. Ryhmä on suunniteltu pitkäkestoiseksi, jotta sinulla on riittävästi aikaa hengähtää, kuulla ajatuksiasi ja tunteitasi, antaa uudistumisen käynnistyä. Maalaamme, kirjoitamme, muovailemme, liikumme ja jaamme kokemaamme yhdessä. Mitään ei tarvitse osata, ryhmän tavoitteena ei ole taiteellinen harjaantuneisuus.

Ryhmän hinta on 420 € (sis. alv) ja se on mahdollista maksaa kuukausierissä.

Ryhmään tulevat haastatellaan puhelimitse. Sitovat ilmoittautumiset 20.8.2019 mennessä. Ryhmään otetaan enintään 8 osallistujaa. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet maksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut; tai kurssin keskeyttää sen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Ryhmää ohjaavat ryhmätaideterapeuteiksi opiskelevat työnohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja Kirsi Virkkunen ja Ihminen tavattavissa -terapeutti Laura Petterson, (pettersonlaura@yahoo.com).