Ajankohtaista

KEVÄÄN VIIMEINEN ARKKITYYPPITYÖPAJA 7.6. – Sisäisen tietäjän kohtaaminen

Elämä kutsuu meitä matkalle kohti olemassaolon autenttisuutta. Arkkityyppiset voimat, kuten unetkin, ohjaavat elämänkulkua sielumme syvyyksistä. Ne puhuvat tarinallisella kielellä. Arkkityypit kuvaavat vaistonvaraisia, kollektiivisia voimia. Ne ovat kaikille yhteisiä, ja samalla suhteemme niihin on ainutkertaisen yksilöllinen. Ne ovat meille kaikille tuttuja myyteistä, saduista, uskonnosta ja taiteesta. Kaikkialla ja kaikkina aikoina ovat ihmiselämässä toistuneet samantyyppiset kollektiiviset mallit, vaistonvaraiset tiedostumattomassa asuvat voimat, jotka aktivoituessaan avaavat näkymiä elämän mahdollisuuksiin ja kutsuvat esiin toteutumatonta meissä. Kasvussa kohti aitoa itseä ne tarjoavat meille peilin, joka näyttää sellaista, mitä silmät eivät arkitodellisuudessa näe.

Näissä arkkityyppityöpajoissa johdatamme aiheeseen lyhyin teoria-alustuksin, joiden jälkeen siirrymme työskentelemään arkkityyppien kanssa luovin ja kokemuksellisin menetelmin. Arkkityyppityöskentely on syvällistä ja voimallista sisimpään sukeltamista, omien piiloon jääneiden puolien kohtaamista. Työpajoja ohjaavat Luovat Uniohjaajat ® tietokirjailija ja psykoterapeutti Anne Lindholm-Kärki sekä ryhmätaideterapeutti ja kirjallisuusterapiaohjaaja Kirsi Virkkunen.

 

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – KOHTAA SISÄISEN TIETÄJÄN ARKKITYYPPISI 7.6. klo 17-20

Meissä kaikissa asuu viisas tietäjä; Hän, joka tietää. Yhteys tähän arkkityyppiin on yhteyttä uniin, intuitioon ja noeettiseen tietoon sekä vaistoihin ja aisteihin. Saamme yhteyden sisäiseen tietäjäämme hetkissä, joissa lävistämme tietoisuudellamme mielen pintakuohut, sukellamme syvemmälle, emmekä enää ole itsekeskeisten tarinoidemme ja tunteidemme kaappaamia. Yhteys sisäiseen tietäjään on peruskallio maailman myrskyissä ja intuitiivinen kompassi suuntaa näyttämässä.

Hän, joka tietää on meihin koodattu mahdollisuus yhteydestä syvempään tietoisuuden tasoon.

Työskentelemme Sisäisen tietäjän arkkityypin kanssa tiistaina 7.6. klo 17-20 käyttäen Zoom-verkkotyökalua. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 30.5. joko Annelle: anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai Kirsille: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi. Työpajan hinta on 40€ + alv 24% (= 49,60€).

 

KEVÄÄN AIEMMAT ARKKITYYPPITYÖPAJAT:

TUMMAN VARJON KUTSU 15.3. klo 17-20

KIRKKAAN VARJON KUTSU 12.4. klo 17-20

ERAKON ARKKITYYPIN ASKELISSA HILJAISUUTEEN 10.5. klo 17-20

ELÄVÖITYMISEN JÄLKIÄ – PÄIVÄN MATKA TAITEESEEN la 2.7. klo 10-17.30

Yhden päivän matkalla taiteeseen unohdamme itsemme, kohtaamme itsemme ja kuljemme lähemmäs itseämme.
 
Etsimme taiteellisen työskentelyn kautta sitä, mikä on meille totta. Kun saamme kosketuksen siihen, saamme kauneuden kokemuksen.
”Kun kauneus ilmestyy, totuus loistaa sen läpi.” – Anna Wilhelmus
 
Ryhmässä voit hellittää ja viipyillä taiteen kannattelussa omaa rytmiäsi kunnioittaen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta taidemenetelmistä, uteliaisuus riittää.
Kokoonnumme lauantaina 2.7. klo 10-17.30 Porvoossa, kävelymatkan päässä keskustasta. Taidepäivän hinta on 90 € (sis. alv 24%) sisältäen kahvit/teet päivän aikana sekä kaikki taidetyöskentelyssä tarvittavat materiaalit.
 
Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on to 23.6.
 
Päivän ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson, www.sielunpuu.com, laura.petterson@sielunpuu.com, puh. 050 560 7110 ja Kirsi Virkkunen, www.fenixinspiration.fi, kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi, puh. 040 704 3655.
 

KOHTAA UNESI – KOHTAAT ITSESI -uniryhmä verkossa 13.9.2022 alkaen

KOHTAA UNESI – KOHTAAT ITSESI – verkkouniryhmä Hämeen kesäyliopistossa

Uni on sisäinen peili, joka näyttää ihmisen sellaisena kuin hän on. Se on syvintä ja laajinta materiaalia, jota ihmisestä ja hänen elämästään voi saada. Uni muistaa kadonneet voimavaramme, piileskelevät vahvuutemme, todellisen luontomme.

Uni tietää. 

Tässä uniryhmässä työskennellään ohjatusti omien unien kanssa. Opit perusasiat unityöskentelystä sekä menetelmiä, joita voit soveltaa myöhemmin kotona. Työskentelemme unien kanssa luovasti mm. kirjoittaen ja mielikuvien avulla. Hiljaisuus on portti sisäiseen tietoon ja unien viisauteen, siksi aloitamme unityöskentelyn aina meditaatiolla.

Uniryhmä kokoontuu verkossa, Zoom-ohjelmaa hyödyntäen, viitenä tiistai-iltana klo 17-20. Illat ovat 13.9., 27.9., 11.10., 25.10. ja 8.11.2022. Toteutus on reaaliaikainen, iltoja ei nauhoiteta. Ohjaamme ryhmää yhdessä Anne Lindholm-Kärjen kanssa (www.annelindholm-karki.fi). Ryhmän hinta on 220€.

Ilmoittautumiset Hämeen kesäyliopistolle 30.8.2022 mennessä: Hämeenkesäyliopisto/koulutustarjonta/verkkokoulutukset

 

Luova Uniohjaaja® -koulutus, ammatillinen moduuli käynnistyy 1.10.2022

LUOVA UNIOHJAAJA®–KOULUTUKSEN TOINEN, AMMATILLINEN MODUULI                 

Toinen moduuli keskittyy ammatilliseen uniohjaamiseen ja syvennymme siinä myös arkkityyppityöskentelyyn. Arkkityypit ovat psyyken synnynnäisiä mahdollisuuksia, joihin tutustumalla voi löytää varjoon jääneitä voimiaan ja vahvistaa todellista olemustaan. Arkkityypit kuljettavat unennäkijän myös kollektiivisen tiedostumattoman, elämän syvien elementtien äärelle.

Toisen moduulin aikana vahvistetaan omaa luovaa ja intuitiivista unityöskentelyä ja harjoitellaan uniohjausta sekä koulutusryhmässä että koulutuksen ulkopuolella omien asiakkaiden kanssa (1 ryhmä ja 3 yksilöasiakasta). Jokainen saa ryhmätyönohjausta harjoitteluunsa. Keskeistä on löytää oma ominaislaatunsa uniohjaajana. Moduulissa annetaan välitehtäviä ja kirjallisuutta luettavaksi. Lisäksi jokainen tekee omaan uniohjaajaksi kasvamiseensa liittyvän kirjallisen lopputyön.

Luova Uniohjaaja®–pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan sekä ensimmäisen, omaunimoduulin että toisen, ammatillisen moduulin hyväksytysti.

Toisen moduulin koulutuspäivät:

1.-2.10., 5.-6.11., 3.-4.12., 14.-15.1.2023, 11.-12.2., 11.-12.3., 15.-16.4. ja 13.-14.5.      

Koulutus toteutetaan Helsingissä.

Toisen moduulin hinta on 2160 € + alv 24%. Moduulin voi halutessaan maksaa 4 erässä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 12.8.2022. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Kouluttajat:

Anne Lindholm-Kärki, www.annelindholm-karki.fi, p. 040 707 8157

Kirsi Virkkunen, www.fenixinspiration.fi, p. 040 704 3655

Lisäksi liikkeeseen keskittyvän unipäivän meille tulee ohjaamaan Luova Uniohjaaja®, tanssi- ja liiketerapeutti Sari Marin, www.sarimarintanssi-liiketerapeutti.com.

 

Lue uniohjauksesta lisää sivuilta Luova Uniohjaus.